Hvad får jeg ved ultima inventar?

Miljø.
Vi tilstræber konstant, i produktionen af møbler at anvende den seneste viden indenfor miljørigtig produktion. Alle vores produkter lever op til gældende miljødirektiver og krav.
Det er vores pligt at værne om miljøet.

Kvalitet og holdbarhed.
Vi lægger en dyd i at lave en god kvalitet og går derfor ikke på kompromis med kvalitet i forhold til prisen. Til gengæld lover vi, at du har vores produkter i mange år.
God håndværksmæssig kvalitet betaler sig i det lange løb.

Design, ergonomi, pædagogik og funktion.
Når vi udvikler produkter, tager vi altid udgangspunkt i designet, ergonomien, pædagogikken og funktionaliteten.

Troværdighed.
Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover. Vi ser et samarbejde med dig som, noget der bygger gensidig tillid. Derfor ser vi det som en pligt, at holde hvad vi lover, for at tilliden kan bevares.

Garanti.
Alle vare er omfattet af almindelig produktgaranti men mange af vores vare har supplerende garanti - f.eks. yders der op til 10 års garanti på nogle af vores møbler.

Prisgaranti
Vi vil være en seriøs samhandelspartner, og skal derfor også være konkurrencedygtige på prisen. Derfor har vi prisgaranti, det vil sige at vi vil være de billigste med sammenlignelige produkter.

Indretningsforslag og tilbudsgivning.
Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af indretningsforslag og tilhørende tilbud, så du før beslutningen tages, kan få et overblik over, hvordan indretningen vil tage sig ud og hvad den indebærer økonomisk.

Kundetilpassede løsninger.
Vi har gennem årene lyttet til kunderne og ”ingen er ens”. Så, har I en idé til et produkt, I gerne vil have lavet. Så laver vi gerne specialløsninger.

Professionel rådgivning og lang erfaring.
Med over 10 års erfaring , har vi oparbejdet en ekspertise, som vi gerne vil videregive til dig. Den viden og professionelle rådgivning vil sikre dig en god handel, som du vil få glæde af både på kort og lang sigt.

Levering og monteringshjælp.
Vi kommer og kontrollere leverancen for eventuelle mangler og transport skader, jeg er gerne behjælpelig med samling og opstilling af møbler. Vi har montører til at montere garderober og reoler.

Hvad får jeg hos Ultima inventar?
Skolestol udviklet af Ultima inventar